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Bazinet, L.; Gendron, C.; Ippersiel, D.; Beaudry, J.; Britten, M.; Mahdavi, B.; Amiot, J.; Lamarche, F. Production d'isolat de caséine bovine par électroacidification avec membranes bipolaires de lait écrémé. Poster présenté au Forum Technologique de Novalait, Québec, 30 mai 2000.

Bazinet, L.; Ippersiel, D.; Gendron, C. ; Lamarche, F. Séparation et caractérisation des protéines du lait par électroacidification avec membranes bipolaires. Rapport d'étape n◦ 2, Novalait Inc., Québec, Mars 2000, 80 pages.

Bazinet, L., Lamarche, F., Ippersiel, D. 1999. Ionic balance: a closer look at the K+ migrated and H+ generated during bipolar membrane electro-acidification of soybean proteins. Journal of Membrane Science, 154 (1), 61-71.

Bazinet, L., Ippersiel, D., Lamarche, F. 1999. Recovery of magnesium and protein from soy tofu whey by electrodialytic configurations. Journal of Chemical Technology and Biotechnology, 74 (7), 663-668.

Bazinet, L.; Lamarche, F.; Ippersiel, D.; Amiot, J. 1999. Bipolar membrane electro-acidification to produce bovine milk casein isolate. J. Agric. Food Chem., 47 (12), 5291-5296.

Bazinet, L, Ippersiel, D., Labrecque, R., Lamarche, F. 1999. Optimization of an environmental electrotechnology for the production of soy protein isolates : Bipolar membrane electroacidification. In Recent Res. Devel. Agricultural and Food Chem, Series in Agricultural and Food Chemistry, Pandalai S.G. editor, Research Signpost, Trivandrum, India, 3, 223-234.

Bazinet, L., Lamarche, F. Potential uses of electrotechnologies for extraction, separation and stabilization of food systems. Conférencier invité à l'atelier sur la séparation lors du congrès de l'Institut Canadien en Sciences et Technologie des Aliments, Kelowna, 6 au 9 juin 1999.

Bazinet, L.; Ippersiel, D.; Gendron, C. ; Lamarche, F. Séparation et caractérisation des protéines du lait par électroacidification avec membranes bipolaires. Rapport d'étape n◦ 1, Novalait Inc., Québec, Mars 1999, 65 pages.