Rechercher
Gulon, J.; Rozoy, É.; Fernandez, B.; Fliss, I.; Firdaous, L.; Drider, D.; Nedjar-Arroume, N.; Dhulster, P.; Bazinet, L. Production of pediocin and its further purification by electrodialysis with filtration membrane. Affiche présentée dans le cadre du 10th European Society of Biochemical Engineering Sciences (ESBES) and 6th International Forum on Industrial Bioprocesses (IFIBiop). Session N : Bioprocessing for Food Engineering. Lille, France, 7-10 Septembre 2014.
Bazinet, L.; Doyen, A.; Udenigwe, C.; Mitchell, P.; Marette, A.; Aluko, R.E. Simultaneous separation of two flaxseed protein hydrolysate fractions with respective anti-diabetic and antihypertensive activities. Affiche présentée dans le cadre du 10th European Society of Biochemical Engineering Sciences (ESBES) and 6th International Forum on Industrial Bioprocesses (IFIBiop). Session N : Bioprocessing for Food Engineering. Lille, France, 9 Septembre 2014.
Bazinet, L.; Doyen, A.; Udenigwe, C.; Mitchell, P.; Marette, A.; Aluko, R.E. Simultaneous separation of two flaxseed protein hydrolysate fractions with respective anti-diabetic and anti-hypertensive activities. Conférence présentée dans le cadre du «17th world Congress of Food Science and Technology & Expo (IUFoST), «Concurrent Session 7.2: Food and Health - Food Bioactive-Matrix Interactions Part I». Montréal (QC), 20 Août 2014.
Mikhaylin, S.; Nikonenko, V.; Pismenskaya, N.; Pourcelly, G.; Bazinet, L. Influence of intrinsic physico-chemical properties of cation-exchange membranes on fouling formation and performances of electrodialysis with pulsed electric field. Conférence présentée dans le cadre du 10th International Congress on Membrane and Membrane Processes (ICOM2014), Suzhou (China), 20-25 Juillet 2014.
Carnovale, V.; Britten, M.; Couillard, C.; Bazinet, L. Interactions entre les protéines laitières, le calcium et les polyphénols du thé vert : effets de la digestion et sur la réponse physiologique. Conférence présentée dans le cadre du colloque conjoint CQVB-INAF « Technologies, ingrédients et nutrition santé : La relève scientifique peut vous aider à vous différencier et à augmenter votre compétitivité», Axe technologies – Relève scientifique. Québec (QC), 10 avril 2014.