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. Affiche présentée dans le cadre du «17th world Congress of Food Science and Technology & Expo (IUFoST). Affiche n°2775252, présentée dans la session «Moderated Poster Session 21: Food Processing - Emerging Technologies (HPP, PEF, Ozone, PL/UV, etc.), Montréal (QC), 17-21 Mai 2014.

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Bazinet, L.; Doyen, A.; Udenigwe, C.; Mitchell, P.; Marette, A.; Aluko, R.E. Simultaneous separation of two flaxseed protein hydrolysate fractions with respective anti-diabetic and antihypertensive activities. Affiche présentée dans le cadre du 10th European Society of Biochemical Engineering Sciences (ESBES) and 6th International Forum on Industrial Bioprocesses (IFIBiop). Session N : Bioprocessing for Food Engineering. Lille, France, 9 Septembre 2014.

Lamothe, S., Azimy, N., Bazinet, L., Couillard, C., Britten, M. (2014). Interaction of green tea polyphenols with dairy matrices in a simulated gastrointestinal environment. Food & Function 5:2621-2631.

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Carnovale, V.; Britten, M.; Couillard, C.; Bazinet, L. Interactions entre les protéines laitières, le calcium et les polyphénols du thé vert : effets de la digestion et sur la réponse physiologique. Conférence présentée dans le cadre du colloque conjoint CQVB-INAF « Technologies, ingrédients et nutrition santé : La relève scientifique peut vous aider à vous différencier et à augmenter votre compétitivité», Axe technologies – Relève scientifique. Québec (QC), 10 avril 2014.

Paquet, É.; Hussain, R.; Bazinet, L.; Makhlouf, J.; Lemieux, S.; Turgeon, S. L. (2014). Effect of processing treatments and storage conditions on stability of fruit juice based beverages enriched with dietary fibers alone and in mixture with xanthan gum. LWT - Food Science and Technology, 55(1), 131-138.